fbpx

Butiken

I vår butik på Stenegård i Rättarbyggnaden hittar ni produkter från Maria Åkerberg, Nordic Superfood, Holistic, Nagellack från Depend, Ekologisk rawchoklad från Wermlands choklad mm. 

Vi håller öppet torsdag – lördag kl 11.00 – 16.00, om inget annat står i vägen. 

 

          Öppettider 

Torsdag – Lördag  11.00 – 16.00

Maria Åkerberg

Djupgående näring från växtriket. Deepskin Organics är ett unikt koncept inom hudvård från Maria Åkerberg. Deepskin garanterar att produkten fungerar djupt ner i huden och ger all näring den behöver, medan Oragnics står för att Maria Åkerberg enbart väljer naturliga och ekologiska råvaror. Med Deepskin Organics får du de allra bästa kvalitetsprodukterna, framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister.

Maria Åkerberg vill göra konsumenter mer kritiska genom ökad kunskap kring innehållet i hudvårdsprodukter.

Naturens inneboende kraft är starkare än du kan ana!

Nordic Superfood

Pulverblandningar av bär och gröna örter, marint collagen, råsaftkoncentrat och teer från den vilda nordiska naturen. Rika på antioxidanter, vitaminer, fibrer och mineraler. Används i kallt eller varmt vatten, smoothies, på gröt/yoghurt, till bakning mm.

Glutenfri – Laktosfri – Sockerfri – Pesticidfri – Rawfood

Depend 02 Minilack

Depend Minilack O2 har en perfekt storlek på 5 ml och en patenterad formula som släpper igenom 30% mer syre till nageln än ett vanligt nagellack. Detta gör att den naturliga nageln under den lackade ytan bibehåller en bättre kvalitet. 

Denend 02 Minilack är fria från Toluene, Formaldehyde och DBP (Dibutyl phthalate).

Lacket är lätt att applicera med den specialdesignade penseln som är platt och klippt med rundad kant och extra följsam.

Flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad; täckande, halvtäckande eller transparent.

Kollektionerna uppdateras regelbundet med säsongens trendigaste färger.

Holistic

I snart 20 år har Holistic funnits och de utvecklar samt säljer några av marknadens renaste och mest effektiva produkter inom bland annat vitaminer, mineraler, omega-3, mage-/tarmtillskott, superfoods och proteintillskott.

Med full kontroll över hela tillverkningskedjan kompromissar de aldrig, utan jobbar hårt för att ta fram bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet, alltid utan onödiga tillsatser. Bara ren kärlek, helt enkelt. 

Holistics kunskap baseras på forskning samt erfarenhet från medarbetare och terapeuter. 

Under 2021 lanserade Holistic ett nytt utseende och ett miljötänk kring förpackningarna. Deras nya burkar har bytt ut traditionell oljebaserad plast mot 96 procent biobaserad plast, gjord av sockerrör. Deras bruna flaskor var tidigare av vanlig PET, men är nu utbytta till 50% återvunnen r-PET. Dessutom har man valt att minska ner förpackningsstorlekar där det är möjligt, vilket bidrar till mindre materialåtgång och färre transporter. De nya förpackningarna fasas in stegvis under året.