fbpx

Cryo T-Shock 4.0

CRYO T-Shock 4.0 – den mest innovativa, icke kirurgiska, mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter och rynkor samt tona och strama upp huden.

Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Den speciella sammansättningen värme och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet blir en mer skulpterad du!
Maskinen kan även användas för att motverka smärta och påskynda läkning.

Vilka områden och tillstånd kan behandlas av används Cryo t-shock?

Man kan behandla både kropp och ansikte, för att eliminera där det finns fett, celluliter och lös hud eller där smärta och värk finns

 • MAGE – mammamage, gubbmage, kärlekshantag, celluliter, fettreducering, bristningar, lös hud
 • ARMAR – gäddhäng, celluliter, fettreducering, lös hud
 • LÅR – ridbyxlår, celluliter, bristningar, lös hud, fettreducering insida lår och höft
 • RUMPA – lyftande, celluliter, fettreducering, lös hud
 • ANSIKTE – dubbelhaka, svullnad runt ögonen, dekolletage, rynkor, reducering av ytliga blodkärl, acneärr, eksem, psoriasis, rosacea
 • RYGG – fettreducering, lös hud, bristningar
 • LINDRAR MUSKELINFLAMMATION OCH VÄRK, exempelvis fibromyalgi och reumatism
 • MIGRÄN
 • FROZEN SHOULDER
 • ARTROS
 • TENNISARMBÅGE/GOLFARMBÅGE
 • ÖDEM
 • HÄLSPORRE M.M

Ett behandlingsområde räknas som ett A5 (ett halvt A4) i storlek.

Hur fungerar cryo t-shock?

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, vilket innebär att behandlingen varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) detta på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna permanent men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden, kollagen produktionen ökar. Detta i sig påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi.
Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar som nämnt fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att de förstör och eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

En typisk session varar från 15 – 30 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad.

Fettceller kommer naturligt och kontrollerat att dö när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.

Är det en säker behandling?

Ja, det är säkert! Kryoterapi påverkar bara de vita fettcellerna på grund av att de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad. Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Din kropp innehåller två typer av fett, vitt fett och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är i stället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett. Kryoterapi och även kalla bad ökar kroppens hälsosamma, bruna fett som skyddar din kropp och hjälper dig att hålla det vita fettet borta.

Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad och avdomnad som följd av behandlingen, vilket avtar efter några dagar. 

Dessutom är det en totalt grön maskin utan gas, is, kompressor eller miljöfarliga ämnen.

När kan jag se resultat?

På 8 av 10 användare märks tydliga resultat redan efter en behandling!
Bäst och mest långvarigt resultat uppnås efter 4 – 8 behandlingar med ca 14 dagars mellanrum. Processen i kroppen som eliminerar fett kan fortsätta i upptill 8 – 12 veckor efter behandling. För att uppnå absolut bästa resultat ska du även följa angivna kostråd och utföra lymfmassage. Du får all information och hjälp vid din behandling!

Vem skall inte göra en cryo t-shock 4.0 behandling?

 • Om du är gravid
 • Är under 15 år
 • Lider av en njursjukdom
 • Genomgår en njurdialys eller kemoterapi
 • Om du har diabetes
 • Kraftiga åderbrock ska inte behandlas

Hur skiljer sig cryo t-shock 4.0 mot andra behandlingar inom kryoterapi?

Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Det är värmen i kombination med kylan och en manuell rörelse som gör Cryo T-Shock så speciell!

Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminera vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet!

Vad skall jag tänka på innan och efter behandlingen?

Vi rekommenderar att inte använda kosmetika eller någon hudlotion före behandlingen på behandlingsområdet. Undvik snabba kolhydrater före och efter behandlingen. Att träna eller promenera i ca 30-60 minuter i någorlunda anslutning till behandlingen hjälper kroppens metaboliska elimineringsprocesser. Drick mycket vatten för att hjälpa lymfsystemet i reningsprocessen.