fbpx

Aromamassage

Aromamassagen lämpar sig speciellt för dig som vill gå ner i varv, eller för dig som är så stressad så kroppen har ”glömt bort” hur den slappnar av. En utmärkt massage för dig som vill ha en skön och avkopplande stund.

Aromaassagen är mjuk men handfast. Massageoljan är blandad med eteriska oljor. Det är de eteriska oljorna som är de verksamma beståndsdelarna. De väljs ut individuellt efter person och de problem som man vill ha hjälp med. Här kommer man då åt den fysiska kroppen, psyket och känslorna vilket gör det till en holistisk behandling.

Massage i Järvsö – boka här!

Massageterapi

Musklerna bearbetas för att få din kropp mjuk och smidig med olika tekniker som bindvävsmassage strykningar knådningar, så att blodcirkulationen ökar, triggerpunkstbehandlingar, töjningar och stretchövningar.

Den klassiska massageterapin är djupgående och läkande, den minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakande av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappande och lugnande för sinnet genom att beröring som frigör lugn-och-ro-hormonet oxytocin.

Du kan även få med dig råd och övningar/stretching på vad du på egen hand kan göra för att öka ditt välmående och undvika besvär. 

Massageterapi används både i friskvårdande syfte och rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder.

Spa-massage

En skön och avslappnande massage för hela kroppen. Massagen utförs med lyxiga kroppsoljor från Maria Åkerberg. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar, mjukar upp stela och ömma muskler så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. Massage av musklerna frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande.

Behandlingen är underbart avstressande och välgörande!

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk och avslappnande behandling som passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Den sätter fart på kroppens avlopp och behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationer och vätska ur kroppen.

Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Fler grepp som används i behandlingen är pumpning, cirklar, lätta vibrationer och några olika tekniker för att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar. Trycket skall anpassas till den enskilde klientens tillstånd. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!

Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Healingmassage

Denna behandling passar alla, men speciellt stressade själar som behöver komma ner i varv. Massagen är mjuk och omsorgsfull, den blandas med helande läkande energier. 

 

Kombinationen av healing och massage löser upp både muskulära och känslo-mässiga spänningar och kan sätta igång den personliga utvecklingen. Massagen utförs under tystnad, vilket underlättar för dig att bli medveten om känslor och förnimmelser i kroppen.

 

Dina 7 största chakran (energicentrum) kommer även att balanseras. Obalanser och blockeringar tas bort och ny energi tillförs. 

Gravidmassage

En avkopplande massage för dej som är gravid. Vi som terapeuter är mycket lyhörda för de problem du kan ha, under din graviditet, och arbetar för att din massage ska bli så behaglig och effektfull som möjligt.