Om oss

Vi finns på Stenegård i Rättarbyggnaden där vi utför olika behandlingar för kropp själ och ande, som klassisk massage, medinsk, aromaterapi, hotstone, ansiktbehandlingar, healing, laserterapi LLLT, stresshantering, färgning av fransar och bryn, vaxning av ej önskad hårväxt och spabehandlingar.

Vi har även vår MÅ brabutik som vi om inget står i vägen har öppet måndag-fredag 11.00-15.00. 

Här finns Maria Åkerbergs ekologiska och hudvårdande produkter, produkterna som har en inneboende kraft. 

Ann-Sofie Mickelsson

Massage, healing, hudvård

Mitt intresse för att ta hand om andra människor, hjälpa dem och se till att de mår bra har alltid legat mig varmt om hjärtat. 2009 utbildade jag mig hos Eric Pearl till Reconnective Healer. 2016 till Healing massör och efter många års längtan sadlade jag om och bytte bransch. Från restaurang och turistbranschen till hälsobranschen.

Januari 2017 blev jag Spaterapeut och Friskvårdsmassör efter att ha utbildat mig vid Åre Spa School. Detta visade sig att vara ett mycket lyckat beslut då jag verkligen älskar mitt nya jobb!

Maj 2017 utbildade jag mig till Lymfmassör vid Axelsons och just nu utbildar jag mig till Ekologisk hudvårdsterapeut.

Hos mig kan du boka behandlingar som stärker upp kropp och själ. Jag erbjuder dig lymfmassage, spamassage, healingmassage, gravidmassage, hotstonemassage, healing, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, färgning av bryn och fransar.

Anette Brandén

Massage, healing, hudvård

Sedan januari 2000 har jag världens bästa jobb! Då blev jag färdigutbildad massageterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut.

Jag intresserar mig mycket för hälsa och välmående och har bl.a. utbildat mig inom holistisk ansiktsbehandling, basmedicin, olika former av massagetekniker, laserterapi, healing m.m. Jag fortsätter kontinuerligt att utbilda mig och under de kommande åren är det ekologisk hudvårdsterapi som står på schemat.

Jag är medicinsk massage- och laserterapeut och jobbar med att få din kropp mjuk och smidig med olika tekniker. Musklerna bearbetas genom strykningar knådningar, kopping, laser med triggerpunktsbehandling, bindvävsmassage, töjningar samt stretchövningar.

Jag är lyhörd och jobbar tillsammans med dig och just din kropp. Jag vill ge dig din bästa behandling, så att du får energi, kraft och ork att gå vidare utan smärta och värk.

Hos mig kan du boka din massageterapi, laserbehandling, ansiktsbehandling, färgning av fransar & bryn och vaxning av ej önskad hårväxt m.m.

Leena Rosin

Massage, healing, hudvård

Jag utbildade mig 1998 till Aromaterapeut och då kändes det som jag kommit hem. Jag älskar mitt arbete och blir ständigt fascinerad av de eteriska oljornas olika användningsområde.

Jag är även utbildad i stresshantering och healing. Min övertygelse är att vårt sätt att tänka och förhållningssätt har en stark koppling till vår fysiska och psykiska hälsa. Därför är det viktigt att vi lär oss identifiera våra tankar och att vi även lyssnar på vad våra kroppar vill berätta för oss. Jag ser en stark koppling mellan vår kropp, själ och energier. Jag utgår från detta synsätt i alla mina behandlingar.

Att få vara en följeslagare en bit på vägen i en människas liv, det ser jag som en ynnest. Oavsett vilken behandling jag står inför så är respekt och integritet, nycklar i mitt arbetssätt.

MÅ Bra Butiken   –    Stenegård 1, 827 54 Järvsö   –   Webb av svenskmediarad.se